Prezentare Padbol

Padbol s-a nascut în anul 2008, în La Plata (Argentina) si a fost patentat in anul 2011.

Federatia Internationala de Padbol : Argentina, Uruguay, Mexic, Panama, Brazilia, Spania, Italia, Portugalia, Suedia, Danemarca, Anglia, Elvetia, Franta, Belgia, Australia, SUA si Romania.

Padbol este jucat de vedete ale fotbalului mondial ca Denilson, (campion mondial cu Brazilia în 2002), Falcao (ambasador Padbol Brazilia), Luigi Di Biagio, Bernardo Corradi, Stefano Fiore, Michael Laudrup si altii.

In Romania, printre personalitatile care au luat parte la eveniment sau care au incercat padbolul se numara Gheorghe Hagi, Cristian Bivolaru, Dumitru Dragomir, Carmen Tocala, Mircea Sandu, Bogdan Stelea, Valeriu Argaseala, Mihai Stoichita, Gigi Multescu, Adrian Neaga, Giani Kirita, Sorin Parschiv, Sorin Ghionea , Gabi Malint, Gheorghe Multescu, Ianis Hagi, precum si multi altii.

In luna octombrie 2015 s-a desfasurat in Bucuresti prima competitie oficiala, iar castigatorii acesteia au participat la Cupa Intercontinentala din Las Palmas, Grand Canaria (noiembrie 2015), unde au invins echipele Elvetiei si Braziliei. Acesta a fost cea de-a treia competitie internationala Padbol, după Mondialul 2013 (Argentina) și 2014 (Spania).
Dupa un an plin de evenimente, lansari de terenuri si vedete care au ridicat show-ul la fileu, anul 2016 a a culminat cu participarea Romaniei la Campionatul Mondial de Padbol Uruguay 2016, in luna noiembrie, unde echipa feminina a Romaniei a castigat titlul suprem!
In luna decembrie, chiar inainte de Craciun, Asociatia Romana de Padbol si-a bucurat de un alt eveniment, care ridica Padbol catre o noua sfera, si anume aceea de antrenament complementar pentru fotbalisti: Academia Gheorghe Hagi a instalat un prim teren de Padbol, pe care il considera un plus de valoare in pregatirea tehnica a “viitorului” in fotbalul modern.
Pentru anul 2017 pregatim show total!
Cupa Intercontinentală de Padbol 2017 se va juca in Romania, la Sala Sporturilor din Constanta, sub organizarea Asociatiei Romane de Padbol si sprijinul Primariei Constanta! Nume importante ale Padbolului international, cum ar fi Spania, Argentina, Uruguay, precum si alte tari, vor ridica show-ul le fileu la cel mai spectaculos sport din lume!
Turneul va fi televizat.
Cel mai spectaculos sport din lume isi propune ca anul 2017 sa se transforme intr-o nebunie nationala: sute de oameni sa incerce Padbol, zeci de echipe sa intre in competitie si noi terenuri sa se inaugureze in toate orasele mari. Va fi un an plin de evenimente, concursuri selectii care vor aduce la fileu cei mai tari “padbolisti” ai tarii.

Odata cu deschiderea mai multor “orase padbol”, vom porni si caravana “Padbol: joaca pentru Romania!” care isi propune sa gaseasca cei mai talentati jucatori de padbol si sa ii aduca in echipa nationala, pentru a ne reprezenta la bataliile de top cu spaniolii si argentinienii. Dupa ce in 2015 ambasadorul Padbol Romania a fost stelistul Adrian Neaga, in 2017 Giani Kirita va intra in “cusca” alaturi de invitatii sai, la evenimentele si competitiile marca Padbol!

Acum poti juca Padbol in Bucuresti, la Offside Arena.

Pentru tarife Padbol vezi pagina de tarife.

Leave a Reply